top of page

 Contact us!

Namaste!

 

Your details were sent successfully!

Jos jokainen 8-vuotias poika opetetaan meditoimaan, pystymme kitkemään maailmasta väkivallan yhden sukupolven aikana.
 
* Dalai Lama *
Heli Hietanen

Joogasta tuli minulle henkireikä opiskellessani konferenssitulkin intensiiviseen ammattiin vuonna 2009. Fyysinen harjoitus piti kehon kunnossa ja notkeana ja hengitysharjoitukset sekä meditaatio toivat keskittymiskykyä, tyyneyttä ja mielenrauhaa. Nyt joogasta on tullut kokonaisvaltaisempi elämäntapa, ja harjoittelu ulottuu jokapäiväiseen elämään myös joogamaton ulkopuolella.

Kouluttauduin lasten joogaopettajaksi Brysselissä 2013-14. Olen aina rakastanut lasten kanssa touhuamista, ja tässä työssä pystyn yhdistämään useamman intohimoni. Haluan jakaa joogasta saamaani iloa, tyyneyttä ja konkreettisia välineitä hektisen ja materialistisen maailmamme käsittelemiseen ja kannustaa lapsia ja nuoria elämään tervettä ja tasapainoista elämää myönteisellä elämänasenteella. Pienet lapset elävät luonnostaan nykyhetkessä ja ovat aitoja, luovia ja uteliaita. Meillä aikuisilla on valtavasti opittavaa heiltä. Meidän pitäisi vaalia paljon enemmän lasten luontaisia voimavaroja, avoimuutta, herkkyyttä ja luovuutta.

Keväästä 2015 alkaen olen koordinoinut ja avustanut Bryony Duckittin (YogaBeez) lasten joogaopettajakoulutuksia Suomessa ja ollut mukana avustamassa myös Belgiassa ja Kreikassa. Olen perustajajäsenenä mukana Suomen lasten ja nuorten joogayhdistyksen hallituksessa. Yhdistys rekisteröitiin keväällä 2017. 

Elämänpituinen harjoittelu ja tutkimusretket joogan ihmeellisessä maailmassa jatkuvat. Keväällä 2016 ryhdyin perehtymään yin-joogaan inspiroivan opettajan Joe Barnettin opettajakoulutuksessa (70h). Tammikuusta 2017 opiskelu on jatkunut Suomen Joogaliiton perinteikkäässä ohjaajakoulutuksessa.

Haluan luoda ja elää elämääni yhä kokonaisvaltaisemmin sopusoinnussa elämänarvojeni kanssa.

* Om *

Lehtiartikkelit: 

 

Ananda-lehti 3/2018

Ananda-lehti 3/2017 
Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset (10.12.2016)

HämeenSanomat sivu 1 ja sivu 2 (5.7.2016)

Ananda-lehti 3/2014 sivu 1 ja sivu 2

Muut Suomessa toimivat 95-tuntisen YogaBeez-koulutuksen suorittaneet opettajat:

Outi Heiniö, KARKKILA

Tuija Heino, HELSINKI

Sanna Höhnle, KERAVA & VANTAA & HELSINKI

Susanna Kansanen, KIRKKONUMMI

Sofi Kyrklund-Ramirez, HELSINKI

Jenni Munne, HELSINKI

Majka Nurminen, AKAA

Marjut Nyholm, TURKU

Johanna Ponsimo, HELSINKI

Maiju Taivalmäki, ESPOO & HELSINKI

Ruta Viljamaa, HELSINKI

bottom of page